*

tmalinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Rahoitusmarkkinat

Miksi yrityksiä pitää tukea?

Vihreät julkisti eilen Vihreä yritystukiremontti -linjapaperin, jota olin itsekin mukana kirjoittamassa Vihreiden Yrittäjien puheenjohtajan ominaisuudessa. Esittämämme viiden kohdan ohjelman tavoitteena on parantaa yritystukien osumatarkuutta ja vaikuttavuutta ja luoda paremmat edellytykset pk-yritysten kasvulle ja menestykselle.

Rakenneohjelma Suomen kansantalouden pelastamiseksi

Ohjelman yksityiskohdat on esitetty tänään julkistetussa kirjassamme "Miten Suomi voidaan pelastaa - Talouspoliittinen manifesti". Ehdotukset perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja niiden taustalla on kasvututkimuksen suositukset talouskasvun aikaansaamiseksi. Talouskasvun tutkimuksen suositukset voidaan tiivistää kolmeen pääkohtaan:

Venäjä lainaa Suomelle 2,4 miljardia euroa

Ydinvoimala.

1 / 1

Ydinvoimala. Valokuva : Scanpix

Venäläiset antavat Suomen ydinvoimalaitoshanke 2,4 miljardia euroa.

Maailma hukkuu velkaan!

Saksalaisen Der Spiegelin McKinsey Global Institutilla (MGI) teettämän tutkimuksen kertoma on karua. Näissä käppyröissä ja niiden selityksissä käy selvästi ilmi millaiseen umpikujaan maailma ajaa ilman jarruja. Tutkimus on 120 sivuinen avokämmenisku varoittamatta, jonka lukija ei voi enää piiloutua poliitikkojen meemimyllyn suoltamien „ikuisenkasvun“ ja „kohti parempaa tulevaisuutta“ tai vastaavien turruttavien lauseparsien taakse. Näiden käppyröiden kertomaa on suositeltavaa katsella istualtaan.

Neuvosto-Suomessa punanuttu ryöstää sinut

Punanutulla en tarkoita joulupukkia vaan sosiaalidemokraattia (Homo Kleptokratus). Omistajaohjausministeri Sirpa Paaterolta (SDP) pääsi aivopieru näin itsenäisyyspäivän aattona. Paatero haluaisi valtion sijoittavan pankkitileillä olen rahan kasvuyrityksiin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä